NEXT GEN KONZOLE

Objavljeno: 12 marta, 2013 od strane shandusuki pod Stiže nam, Zanimljivosti

Sta bi industrija igra bila bez konzola? PC jeste svetinja, ali zar nije dobar osecaj kad stavite joystick u ruke i cepate PES na PSu? A sada, to sve prelazi na visi nivo! Najavljeni su Play Station 4 Xbox 720.

urlPS 4 će pokretati osmojezgarni x86 procesor, imaće 8 gigabajta jedinstvene memorije, a za grafiku je zadužen unapređeni PC grafički čip“ (AMD APU A10). Sony je obratio paznju na multiplejer, te ce svi vlasnici PS4 imati posebne naloge, na kojima ce moci da dele sadrzaje sa drugim vlasnicima iste konzole. Mana  jeste to sto se na PS4 nece moci igrati igre sa PS trojke, bar ne odmah nakon izlaska konzole.

220435

PS4 bice znatno jeftiniji nego sto je njegov prethodnik bio. Pocetna cena iznosice oko 350 evra.Spoljasnji izgled masine ne treba ni komentarisati, a izasao je i prototip kontrolera za novu masinu. Microsoft je ovo shvatio kao ozbiljan izazov, a  Xbox720 morace da briljira da bi savladao PS4. Bilo je govora o tome da ce Xbox 720 biti znatno slabiji od PS4, ali da ce imati KINEKT dodatak. Zvuci primamljivo!

Postavi komentar